Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

Költséghatékonyan szeretne adattároló hálózatot kiépíteni vállalkozásának és adatait biztonságban is szertné tudni? A monstrum, energiafaló és drága szervergépek nem férnek el irodájában? Szeretné folyamatosan biztonságban tudni a legfontosabb adatait? Otthoni multimédia hálózatot szeretne kiépíteni, letöltő központtal, iTunes szerverrel? Kényelmetlen helyzetbe került, mert a szerződést elfelejtette kinyomtatni, pendrive-ra menteni? Miért úszna el egy megbeszélés, ha csak egy mozdulat és máris ott lehet az irodájában és elérheti az összes adatát!

 

synology 728 90 DSplusz

 

A legtöbb hazai kis és közepes vállalkozás azzal a problémával küzd, hogy a nehezen előállított és nélkülözhetetlen adatállományát miként védje, tárolja és érje el, ha éppen szüksége van rá. Sokan egyszerűségből CD, DVD lemezre írva, mások a számítógépük belső merevlemezén megosztott partíciókon, vagy külső hordozható, illetve asztali merevlemezeken tárolják adataikat.

 

A fenti tárolási módok közül valamennyi esetben időigényesen, nehezen visszakereshető módon (CD, DVD) a lehető legkevesebb biztonságot, helyhezkötöttséget(belső HDD), valamint korlátozott hozzáférést (külső HDD) adjuk fáljainknak.

 

Manapság az adtaok megosztása, megfelelő tárolása, védelme és az adatok mindekori rendelkezésre állása, hozzáférhetősége stratégiai előnyt nyújt egy vállalkozásnak.

 

Az álatlunk forgalmazott NAS eszközökkel mindezen problémák fölé emelkedhet!

 

Cégünk vállalja NAS hálózatok kiépítését, üzemeltetését, konfigurálását. Időszakos és rendszeres biztonsági mentések elkészítését. 

 

Kérje ajánlatunkat 

 

 

 

 

Nincs még NAS szervere, de szeretne egyet? Van már, de szeretné bővíteni? Multimédia központ kiépítésén gondolkodik? Céges adatait biztonságban szeretné tudni?

 

 

 

A multimédia beköltözik otthonába. A filmek , zenék, vagy családi fényképek CD/DVD lemezre írásának kora lejárt. Lépjen át egy digitális világba, ahol fényképeit nagyképernős TV-jén mutathatja meg barátainak ismerőeinek és családja tagjainak, ahol zenéit bárhonnan elérheti okostelefonjáról, laptopjáról, vagy Tablet Pc-jéről. Élvezze a HD filmeket egymás után felesleges lemezcserélgetés nélkül. A központi adattárolóinkon elhelyezett tartalmakat egyidőben több felhasználó több különböző helyről érheti el. Kedvenc zenéit otthon, utazás közben, vagy a kertben tudja hallgatni a hálózaton keresztül anélkül, hogy elfoglalná a tárhelyet a mobil eszközein.  

 

 

 

Az irodai felhasználás lehetőségei nem merülnek ki az egyszerű adattárolásban. Felhasználói szintű hozzáférés kezelés állítható be akár mappaszinten is. Több kolléga egyidőben képes a prezentációkhoz hozzáférni, így több helyen tudja ugyanazt az előadást megtartani, a termékadatlapot bemutatni az érdeklődőnek. Nem kell többé a cég laptopjain többszörözni az adatokat, hogy mindenkinél meglegyenek ugyanazok a statisztikai jelentések és űrlapok, dokumentunok. Egy mozdulattal érhetőek el a friss, naprakész anyagok anélkül, hogy felesleges időt pazarolna el munkatársa az irodába menet. Nincs többé: "Még nem készűlt el a szerződéstervezet, legközelebb elhozom." vagy "Holnap átküldöm önnek a biztosítási statisztikát, jó?".

 

 

 

Töltsön inkább mégtöbb időt munkatársa az ügyfélnél! Legyen naprakész és gyors! 

 

Cégünk vállalja az igényeinek megfelelő NAS kiválasztását és a rendszer kiépítését. Szerződött partnereinknél rendszeresen felügyeljük, karbantartjuk, elvégezzük a szükséges beállításokat, rendszerfrissítéseket.

 

 

 

Szolgáltatásunkat azoknak a magánszemélyeknek, valamint mikro-, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik szeretnének kiépíteni egy biztonságos hálózati adattároláson és megosztáson alapuló eszközrendszert, vagy otthoni hálózati multimédiás rendszert.

 

 

 

A szolgáltatásaink többek között a következőkre terjednek ki:

 

  • frissítések figyelése, telepítése
  • a (rendszeres és időközi) mentések állapotának figyelése és a mentések normál lefutásának ellenőrzése
  • szünetmentes tápegységek állapotának ellenőrzése
  • a felhasználói állományában bekövetkezett változások (a felhasználói rotáció és jogok változása) miatt végrehajtandó rendszerbeállítások elvégzése
  • a periférikus eszközök (fénymásoló, nyomtató) hálózatba történő beillesztése, felhasználók általi elérésük biztosítása
  • az üzemeltetési feladatokhoz szükséges hardver, szoftvereszközök és egyéb anyagok beszerzése
  • igény esetén rendszeres helyszíni konzultáció
  • a karbantartási és javítási tevékenységek elvégzése
  • szerődött partnereinknél évente - vagy eseti megrendelőinknek alkalmankként - az eszközállapot felmérése és írásos javaslattétel az esetleg szükséges bővítésre az informatika fejlődési irányát figyelembe véve, valamint az üzemeltetés alapján elvégzendő fejlesztésekre vonatkozóan

 

 

 

 

 

synology 728 90 DS713