Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

Mi is az a NAS?

 

A NAS betűszó a Network Attached Storage, azaz a hálózatra csatolt tároló rövidítése. Magyarul Hálózati adattárolóként is ismerjük. A NAS egy fálj szinű adattároló eszköz, amely a számítógépes hálózathoz csatlakoztatva biztosítja az adatok megfelelő menedszelését a felhasználók között legyenek azok akár egy másik földrészen is. Internetkapcsolat segítségével bárhonnan elérhető, a tárolt adatok megoszthatóak, védhetőek a felhasználói engedélyek megfelelő beálításával.

 

synology 728 90 plus

 

Bővebben...

Nagy teljesítményű NAS

DS1812web-frontNagy teljesítményű, bővíthető és teljes felszereltségű, hálózathoz csatlakoztatható tárolási megoldás, amely olyan kisebb vagy közepes üzleti vállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek az adatvédelem hatékony központosítását, az adatkezelés egyszerűsítését és az időtakarékos tárolókapacitás-bővítést tartják szem előtt. iSCSI támogatás virtualizációs megoldásként. Akár 15 merevlemezig bővíthető megoldások. RAM-méret bővítési lehetőség.  Meghibásodás-védelemmel és működés közben cserélhető merevlemezzel.

Bővebben...

Szolgáltatásgazdag NAS

DS411II-web-right45Egy megfizethető és szolgáltatásokban gazdag hálózati háttértár kisvállalkozások számára. A speciálisan a kisvállalkozások munkacsoportjai részére tervezett eszköz segítségével, költséghatékonyan védhető és  megosztható a cég adatállománya üzletközpontú alkalmazásokkal. Könnyű kezelhetőséget és szolgáltatások tárházát nyújtja. Optimális ár/érték aránnyal rendelkeznek, a rendkívül csendes működéshez hatékony backup megoldásokok tartoznak.

Bővebben...

Pénztárcakímélő NAS

DS212right-45

Költséghatékony adattároló és backup megoldás RAID védelemmel a felhasználók számára. Számos lehetőség adott a multimédiás tartalmak élvezésére, a gond nélküli bizonsági mentésre, az internetes megosztásra és az energiatakarékosságra. Internet kapcsolat segítségével bárhonnan elérhető. iPhone és  androidos alkalmazással, akár mobli készülékekről is. Folyamatos letöltés számítógép nélkül is, médiaszerver, akadálytalan biztonsági mentés, működés közbeni alacsony akár 17,6 W-os takarékos fogyasztás.

Bővebben...