Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

DiskStation Manager 5.2
Fejlett és biztonságos felhőszolgáltatás
 

DiskStation Manager 5.2


 
Töltse le még ma a DSM 5.2-es változatát, és tapasztalja meg a szakembereknek és otthoni felhasználóknak nyújtott fejlett funkciókat. Használja ki a rendelkezésre álló új Link Aggregation üzemmódokat, például az Adaptive Load Balancing funkciót, amely kiküszöböli a költséges, kiszolgálószintű kapcsolók szükségességét. Rugalmasan és biztonságosan szinkronizálhat fájlokat a frissített Cloud Station és Cloud Sync alkalmazásokkal. Zsebre vághatja az érdekes cikkeket a Note Station Web Clipper alkalmazásának köszönhetően. Új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt az új SSO Server és Docker csomagokkal. Mindeközben minden adata biztonságban és bizalmas marad a frissített AppArmor és az SMB3 alapú titkosítás integrációja révén.

Tudja meg, hogyan lehet segítségére a DSM 5.2 a legfejlettebb és leghasznosabb magánfelhő-szolgáltatás kiépítésében!


A DiskStation Manager 5.2 lesz az utolsó jelentős DSM-kiadás a 10-es sorozatba tartozó modellekhez, amelyek öt vagy több éve elérhetők.