Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

RT1900AC a Synology routere

 

A várhatóan november végén kapható Synology router egy nem teljes értékű DSM rendszerrel érkezik majd, hanem egy SRM (Synology Router Manager) névre keresztelt operáiós rendszerrel. Ez nem a  már megszokott DSM kezelőfelülettel fog rendelkezni, de annak minden látványos és kényelmi elemével, ami teljesen eltér majd az eddig megszokott routeres kezelőfelületektől.

 

synrouter

 

Az RT1900AC egy finoman hangolható professzionális router lesz olyan hardverrel, amely gyakorlatilag egy erősebb NAS lehetne, mint a most érkező DS216se, hiszen 2-magos, 1 GHz-es processzorral, 256 MB DRR3 RAM-mal és SD-kártyaolvasóval, valamint USB3-as csatlakozóval (1 darabbal) lesz felszerelve.

 

3 komoly méretű wifi-antennáját használva 5 és 2,4 GHz-es hálózatot is képes létrehozni, ráadásul nem csak 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n de 802.11ac szabvány szerintit is. Az „ac” szabvány az „n” utóda, kb. 6 éves fejlesztés eredménye. 5 GHz-en működik, így kevesebb vezeték nélküli eszközzel interferálhat, azaz nagyobb sebesség elérése képes, mint elődje 2,4 GHz-en, Így a 450 Mb/s helyett akár 1300 Mb/s -ra is képes lehet az elméleti sebesége.

 

Az alábbiakban megtekinthető az SRM rendszerről egy kis videó, amellyel olyan beállításokat tehetünk meg, mint pl: a csatlakoztatott számítógépeken futó alkalmazásokra leszűkítve is meghatározható, hogy milyen sávszélességet vehetnek igénybe, vagy beállítható, hogy milyen témával foglalkozó weboldalakat ne lehessen elérni otthonunk egyes gépeiről.