Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Ajánlatunk

Hamarosan érkezik a DiskStation Manager 6.0-a

dsm6Intelligensen tervezett, megbízható adattárolási platform. Intuitív, ugyanakkor teljes mértékben személyre szabott együttműködési csomag. Izgalmas virtualizációs technológiák következő generációs vállalatoknak. A DSM 6.0 mindezeket – és ennél sokkal többet – biztosítja.
 
Virtualizáció és vállalati tárolás
Költséghatékony és optimális tárolás széles körű telepítéshez

Napjainkban a vállalatok a lehető legkevesebb hardverbefektetéssel igyekeznek követni a gyors növekedést. A DSM 6.0 rendszerben bevezetett Docker DSM és Virtual DSM szolgáltatások lehetővé teszik a vállalatoknak több fizikai kiszolgáló összehangolását és egy megbízható, sokfelhasználós környezet kiépítését a Synology NAS eszközön. Ezenkívül a továbbfejlesztett tárolási megoldásoknak, például az SSD gyorsítótár kibővített támogatásának, az új PetaSpace csomagnak és az adatmosásnak köszönhetően az értékes adatai megfelelő védelemben részesülnek, miközben a kiemelkedő teljesítmény is biztosítva van.
 
Levélszolgáltatás magánfelhőben
Fokozott termelékenység biztonságos magánlevelezéssel

A vadonatúj MailPlus és MailPlus Server csomagok lehetővé teszik, hogy biztonságos és megbízható levelezési magánkiszolgálót állítson be, miközben az alkalmazottai számára modern levelezési klienst biztosít üzenetek fogadására és küldésére. Mi több, a MailPlus és a MailPlus Server zökkenőmentesen futnak a Synology NAS eszközén, így nincs szükség külső fejlesztésű szolgáltatások igénybe vételére. Tartsa teljesen kézben az adatok védelmét!
 


Adatvédelem
Replikáció, biztonsági mentés és helyreállítás az adatok elérhetőségének biztosítására

A vállalatoknak hatékony adatvédelmi stratégiára van szükségük az adatveszteség kockázatának kiküszöbölésére. A Pillanatfelvétel és replikáció funkció bevezetésével a DSM 6.0 közel folyamatos adatvédelmet biztosít a vállalatoknak a lehető legjobb RPO, tetszőleges időpontra történő gyors visszaállítás és többhelyszínes replikáció mellett, a még átfogóbb védelem érdekében. Ezenkívül a Biztonsági mentés és visszaállítás csomag többverziós funkciója segítségével bármilyen típusú célhelyre biztonsági másolatot lehet készíteni az adatokról.


Felhő- és fájlszinkronizálás
Vigye magával a fájljait mindenhova

Manapság a felhasználók azt akarják, hogy bármikor, bármilyen készülékről hozzáférhessenek a fájljaikhoz. A Cloud Station 4 használatával minden eddiginél könnyebben szinkronizálhatja a fájlokat több készülék között és építhet ki magánfelhőt. Ezenkívül a Cloud Sync pontosabb irányítást tesz lehetővé a fájloknak a Synology NAS eszközről különböző felhőtárolási szolgáltatásokra történő szinkronizálásához és biztonsági mentéséhez.
 
Hálózati biztonság
Elemezze, optimalizálja és védje meg az infrastruktúráját

A kritikus fontosságú adatok és más erőforrások védelme érdekében a DSM 6.0 új kezelési és biztonsági eszközökkel rendelkezik, melyekkel a Synology NAS a hálózati stratégia központi elemévé válhat. Optimalizálja a hálózati forgalmat az új Terheléselosztó csomaggal, vagy elemezze és védje meg az infrastruktúráját a támadástól az új Behatolás-megelőzési csomaggal. Küszöbölje ki a hitelesítési hibákat a DSM 6.0 alkalmazásba épített 802.1X protokollal.