Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Synology RackStation RS2416RP+ 12-lemezes NAS (2×2,4 GHz CPU, 2 GB RAM)

PDFNyomtatásE-mail
Nagy teljesítmény és méretezhető NAS Server

A Synology® RackStation RS2414+/RS2414RP+ olyan nagyteljesítményű, bővíthető, teljes funkcionalitású, hálózathoz csatlakoztatott tárolómegoldást kínál, amely hatékonyan elégíti ki a vállalkozás igényét az adatvédelem központosítására, az adatkezelés egyszerűsítésére, valamint a tárolókapacitás gyors bővítésére, a telepítésre és kezelésre fordított idő minimalizálása mellett. A Synology RS2414+/RS2414RP+ eszközhöz 3-éves korlátozott Synology garancia jár.

Dual Core CPU lebegőpontos egységgel
Több mint 209,14 MB/s írás, 339,63 MB/s olvasás
Akár 120TB-ig bővíthető Synology RX1214/RX1214RP-vel
4 LAN feladatátvétellel és Link Aggregation támogatással
2 GB RAM a párhuzamos végrehajtás teljesítményének növeléséhez
Redundáns tápegységek biztosítják a szolgáltatásnyújtás idejét (csak RS2414RP+)
Könnyű telepítés a csavar nélküli tartókészlettel (választható)
Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)
004938
006312
Leírás

Tapasztalja meg a nagyteljesítményű adatátvitelt\

Az engedélyezett Link Aggregation alkalmazással a Synology RS2414+/RS2414RP+ átlagosan 339,63 MB/sec olvasási sebességet biztosít RAID 5 konfigurációban és Windows® környezetben, valamint 209,14 MB/sec írásit1. A Synology RS2414+/RS2414RP+ elhozza önnek az adat-intenzív alkalmazások által a tárolási rendszer számára igényelt nagy teljesítményt, és felajánlja a tárolókapacitás bővítésének képességét.

Rugalmas és megbízható

A kiváló teljesítmény mellett az RS2414+/RS2414RP+ a megbízhatóságra is épült. Négy LAN port biztosít redundanciát váratlan hardverhiba esetén, miközben a működés közben cserélhető meghajtók is segítenek minimalizálni a rendszer meghajtócsere közbeni leállásának idejét. Továbbá, a passzív hűtési technológia kiküszöböli a külön processzorhűtő ventilátortól való függőséget. Ha egy ventillátor meghibásodik, a beépített redundancia mechanizmusok felpörgetik a funkcionális ventilátor(oka)t, hogy javítsák a szellőzést.

A megszakítás nélküli hozzáférhetőség létfontosságú cél minden vállalkozás számára; de világszerte sok vállalkozás továbbra is felkészületlen egy katasztrófára. Synology High Availability (SHA) zökkenőmentes átmenetet tud biztosítani a klaszterbe foglalt kiszolgálók között szerverhiba esetén, minimális hatással van az alkalmazásokra, így csökkentve a váratlan megszakítások és a költséges állásidő kockázatát.

Robusztus és megfizethető bővíthetőség akár 120TB-ig

Amikor a Synology RS2414+/RS2414RP+ tárolókapacitása megközelíti a határait, a Synology RX1214/RX1214RP segítségével könnyen bővíthető. A Synology RS2414+/RS2414RP+ olyan, speciálisan kialakított csatlakozó kábelen keresztül csatlakozik biztonságosan a Synology RX1214/RX1214RP-hez, és így maximális teljesítményt biztosít. A Synology RX1214/RX1214RP közvetlenül bővítheti a Synology RS2414+/RS2414RP+-on meglévő tárolót maximum 120TB-os kapacitásra.

Az iSCSI lehetővé teszi KKV felhasználók számára, hogy adatközpont-tárolótömbökbe konszolidálják a tárolást, miközben a gazdagépek számára a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját nyújtják.

Tanúsított virtualizáció

A DSM iSCSI támogatásával az RS2414+/RS2414RP+ problémamentes tárolómegoldásokat nyújt a virtualizációs környezetek, küztük a VMware®, Citrix®, és Hyper-V® számára. A VMware vSphere 5 és VAAI integrációval az RS2414+/RS2414RP+ segít átvenni bizonyos tárolóműveletek terhét és optimalizálni a számítási teljesítményt, így hozva létre páratlan teljesítményt és hatékonyságot VMware környezetekben. Ez az üzleti SAN megoldások ideális alternatívája. Az iSCSI megengedhető áron és költséghatákonyan teszi lehetővé KKV felhasználók számára, hogy adatközpont-tárolótömbökbe konszolidálják a tárolást, miközben a gazdagépek számára a helyileg csatlakoztatott lemezek illúzióját nyújtják.

Illeszkedik az üzleti környezetbe

A Windows ADS integráció lehetővé teszi a Synology RS2414+/RS2414RP+ számára, hogy gyorsan és könnyen illeszkedjen egy fennálló üzleti hálózati környezetbe, anélkül, hogy újra felhasználói fiókokat kellene létrehozni a Synology RS2414+/RS2414RP+-on. A Felhasználói kezdőlap funkció minimalizálja az adminisztrátor erőfeszítéseit, amikor nagyszámú felhasználó számára kell saját megosztott mappát létrehoznia.

Az RS2414+/RS2414RP+ Windows ACL támogatása sokkalta finomabb fokozatú hozzáférésvezérlést és hatékonyabb jogosultság-beállításokat biztosít, lehetővé téve az informatikai személyzet számára jogosultságok beállítását az RS2414+/RS2414RP+-on található fájlokhoz és mappákhoz a megszokott Windows felhasználói interfészükön keresztül. A Windows ACL-en beállított jogosultságok valamennyi hozzáférési bejegyzéshez alkalmazásra kerülnek, így az AFP, FTP, File Station, NFS és WebDAV esetén is. A biztonságos jogosultság nyugalmat biztosít az informatikai személyzet számára, nem kell aggódni semmilyen kiskapuk miatt.

Teljes funkcionalitású üzleti alkalmazások

A Synology RS2414+/RS2414RP+ a neves operációs rendszeren, a Synology DSM-en fut, és kifejezetten a kis- és közepes vállalkozások számára tervezett átfogó alkalmazásokat és funkciókat kínál. Átfogó hálózati protokoll támogatás biztosítja a problémamentes fájlmegosztást Windows, Mac®, és Linux® platformok között.

Az internetes fájlelérést egyszerűsíti a titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlböngésző, a Synology File Station. A HTTPS, a tűzfal és az IP automatikus blokkolásának támogatása biztosítja, hogy az interneten keresztüli fájlmegosztás magas biztonsági szinten védett.

Rengeteg kiegészítő funkció teszi lehetővé a Synology RS2414+/RS2414RP+ számára számos hálózati hardver-alkatrész helyettesítését. A PHP/MySQL® tartalmat támogató Synology Web Station lehetővé teszi akár 30 weboldal hosztolását is egyetlen Synology RS2414+/RS2414RP+ eszközön. A Synology Surveillance Station központosított interfészt biztosít az üzleti környezet biztosításához IP-kameráknak az egész hálózat mentén történő elhelyezésével. Az RS2414+/RS2414RP+ olyan levélkiszolgálóval rendelkezik, amely képes együttműködni a Mac Mail vagy Windows Outlook® kliensekhez hasonló levelező kliensekkel, az USB nyomtató megosztási képesség pedig a nyomtató erőforrások egész irodában történő megosztása segítségével minimalizálja a vállalkozások nyomtatási költségeit. A Cloud Station lehetővé teszi a felhasználók számára fájlok több eszköz közötti szinkronizálását, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android tableteket vagy telefonokat is, és így mindent könnyedén naprakészen tart.

Energiahatékony dizájn

A Synology RS2414+/RS2414RP+ tervezésekor és fejlesztésekor észben tartották az energiahatékonyságot. Az átlagos tárolókiszolgáló megfelelőivel összahasonlítva az RS2414+/RS2414RP+ viszonylag kismennyiségű áramot fogyaszt. A Wake on LAN/WAN és az ütemezett be- és kikapcsolás támogatása tovább csökkentheti az áramfogyasztást és a működési költségeket. A HDD hibernálás úgy konfigurálható, hogy automatikusan életbe lépjen, ha a rendszer egy meghatározott ideig inaktív volt. Ez nem csak energiát takarít meg, hanem növeli a merevlemezek élettartamát is.

Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.

___
1. A teljesítmény a környezettől függően változhat.