Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

A fullHD 3D médialejátszóval a Mede8er megtalálta a tökéletes egyensúlyt a design és a funkcionalitás kapcsán. Bár úgy tűnhet, hogy egy földönkívüli űrhajóval van dolgod, megnyugtathatunk: a tervezés és a fejlesztés itt folyt a Földön, a médialejátszók iránt komolyan elkötelezett emberek által.

Gigabites hálózati kapcsolatának és USB-s csatlakozóinak köszönhetően a MED1000X3D valamennyi médiafájlodat gyorsan és problémamentesen képes lejátszani.

Ez a Mede8er 750 Mhz-es Realtek RTD1186 processzort használ. Az új chip és az 512 MB DDR3-as RAM garantálja, hogy a 3D-s tartalmak is hibátlanul jelennek meg.

A MED1000X3D az online tartalmak élvezetét is élménnyé teszi. Nézhetsz YouTube videókat, csatlakozhatsz a közösségi médiákhoz, vagy a számtalan ingyenes internetes rádiót is hallgathatod.