Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Synology FlashStation FS3017 24-lemezes NAS (6×2,4 GHz CPU, 64 GB RAM)

PDFNyomtatásE-mail
FlashStation FS3017
Emelje vállalatát a következő szintre egy alacsony késleltetést és kimagasló teljesítmény nyújtó, teljesen flash-alapú NAS kiszolgálóval

Az adattárolási igények robbanásszerű növekedése mellett a vállalatok infrastruktúráját jelenleg az I/O-intenzív és alacsony késleltetésű alkalmazások teszik próbára. Legyen szó nagyméretű nyers fájlok, virtuális gépek vagy adatbázisok kezeléséről, a Synology FlashStation FS3017 könnyen karbantartható, megfizethető, azonban csúcsteljesítményt biztosító teljesen flash-alapú NAS megoldás a vállalatoknak.
flash2
flash1
Leírás

Költséghatékony rugalmasság

A gyártói megszorítások miatt a teljesen flash-alapú tárolás kiemelkedően költséges megoldást jelenthet, azonban az FS3017 támogatja úgy a csúcskategóriás SAS SSD egységeket, mint az elterjedtebb SATA SSD egységeket. Az FS3017 nyers kapacitása elérheti a 90 TB-ot1.

 

Mondjon búcsút a teljesítménykorlátot jelentő szűk keresztmetszeteknek

Az alacsony késleltetést előnyben részesítő és a véletlenszerű I/O műveleteket igénylő feladatok igazi vesszőfutást jelentenek a szokványos tárolótömbök számára. A nem reszponzív infrastruktúra kezelése költséges és frusztráló. Az FS3017 a két hatmagos Xeon processzornak és a NUMA integrációt támogató 64 GB-os DDR4 ECC memóriának köszönhetően számottevő, 200 000 IOPS eredményt biztosít 4K véletlenszerű írásnál. A fokozott teljesítmény jegyében a RAM mennyisége akár 512 GB-ig bővíthető.

RAID F1

SSD egységekből álló RAID tömbök létesítése esetén rendkívül gyakori, hogy az egyenletesen megosztott terhelésnek miatt az összes lemez ugyanakkor szorul cserére. Engedélyezett RAID F1 esetén az összes lemez egyenletes terhelése helyett a rendszer által meghatározott egyetlen SSD végzi a műveletek jelentős részét, ez kezeli a leginkább írásintenzív műveleteket, így ez éri el leghamarabb élettartama végét. A funkciónak köszönhetően a felhasználónak csak egyetlen meghibásodott lemezt kell adott esetben cserélnie, nem kockáztatja több SSD egy idejű meghibásodását.

A RAID F1 szolgáltatással kapcsolatos műszaki részleteket a tanulmányban olvashatja

Jövőbiztos hálózati jellemzők

Az FS3017 két 10GBase-T porttal rendelkezik. Amennyiben nagyobb teljesítmény szükséges, az FS3017 rendelkezik két további PCIe aljzattal, amelyek révén további Ethernet vezérlők csatlakoztathatók. Az FS3017 teljes potenciáljának kiaknázása érdekében 10GbE, 25GbE és 40GbE megoldások közül választhat. Emellett az RDMA technológia kihasználásával minden további költség nélkül akár 80%-kal fokozhatja az iSCSI teljesítményt.

Adatvédelem és összeomlás utáni helyreállítás

A beépített pillanatfelvétel-kezelő és replikációs alkalmazás 65 000 biztonsági másolatot készít távoli kiszolgálókra, így biztosítható a közel azonnali adatvédelem, illetve ennek köszönhetően a megosztott mappák vagy iSCSI LUN-okban található virtuális gépek adatai elérhetők maradnak összeomlás esetén.
Tudjon meg többet a Btrfs használatának előnyeiről

A VMware vSphere, Windows Server, Citrix XenServer és OpenStack Cinder támogatása

A Synology iSCSI tárhely teljes mértékben támogatja az összes jelentős virtualizációs megoldást a VMware, Windows, Citrix technológiától az OpenStack Cinder megoldásig. A helyreállítási eljárást egyszerűsítheti a VMware Site Recovery Manager alkalmazással, míg összeomlást követően a helyreállítási eljárások közvetlenül indíthatók a VMware vCenter Server segítségével.

5 éves garancia

A Synology FS3017 modelljére a Synology ötéves korlátozott garanciája érvényes. A műszaki támogatással és hardvercsere-szolgáltatással együtt az ötéves garancia maximalizálja a beruházás megtérülését a vállalkozása számára. Műszaki támogatás a teljes időtartam alatt elérhető, e-mailben vagy telefonon.

Synology Csereszolgáltatás (SRS)

A Synology Csereszolgáltatás (SRS)* ingyenesen biztosítja a csereegységek kiszállítását, már akár a következő munkanapra is. Az SRS felgyorsíthatja a meghibásodott alkatrészek cseréjének folyamatát és minimalizálhatja a leállási időt.
* Csak bizonyos országokban érhető el. Bővebb információkért kattintson ide.

DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.További információk

Fokozza az üzleti termelékenységet a felhőszolgáltatásokkal

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező FS3017 eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését. A DS cloud mobilalkalmazással a fájlok összes módosítását automatikusan szinkronizálhatja okostelefonokra és táblagépekre. A több helyszínen elhelyezkedő vállalatok kétutas szinkronizációt alkalmazhatnak különböző DiskStation eszközök között, biztosítva a különböző helyeken foglalkoztatott alkalmazottak számára az információk valós időben történő megosztását. Az IT rendszergazdák kijelölhetik manuálisan vagy fájlformátum és méret alapján automatikusan az egyes mappákat, amelyeket szinkronizálni kívánnak különböző eszközökre. A DSM szoftverben végrehajtható titkosításnak köszönhetően csak az férhet hozzá a Cloud Station alkalmazásba szinkronizált mappákhoz, aki rendelkezik a magán kulccsal. További információk

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát és megbízhatóságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A FS3017 eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen high-availability fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Shared Folder Sync funkció valós időben másolatot készít az adatokról egy távoli helyen lévő másik Synology NAS eszközre annak érdekében, hogy tartani tudja vállalkozása előírt katasztrófaelhárítási idejét az azonnali helyreállítás érdekében. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott FS3017 a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén. További információk

*További információkért olvassa el a Synology HA White Paper c. dokumentumot.

Megjegyzés:
_____

  1. Samsung MZ-7LM3T8N 3,84 TB-os SSD-vel tesztelve