Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Skydigital Lockdown

PDFNyomtatásE-mail
Leírás

A LOCKDOWN SATA 2.5” HDD-vel kompatibilis. A terméknek nem tartozéka a merevlemez. A LOCKDOWN titkosítása hardver-alapú, nem használ szoftveres titkosítást. A LOCKDOWN minden operációs rendszerhez, USB hoszt támogatással rendelkező beágyazott készülékhez, médialejátszóhoz csatlakozik, és képes az ezekkel való munkára.
Alapvetően a LOCKDOWN AES (Advanced Encryption Standard) 256 bites titkosító algoritmust használ. Ezen kívül magasabb szintű titkosításkezelés is megvalósítható rajta mesterjelszóval.

 

 

 


A felhasználók egy 4-8 számjegyű jelszóvalállíthatják be a biztonsági rendszert, amit a LOCKDOWN fedlapján lévő érintőgombokkal tehetnek meg. A LOCKDOWN titkosítja az egész merevlemezt, ha egyszer titkosításra kerül, lehetetlen lesz a rajta lévő adatokat olvasni vagy dekódolni, még akkor is, ha más PC-rendszerekhez csatlakoztatják. A LOCKDOWN a felhasználói jelszavas védelmi szolgáltatást támogatja. Ha a felhasználó egymás után háromszor üti be rosszul a jelszót, az újabb jelszókérésig tartó idő folymatosan nő.

 

A Lockdown legfeljebb 9,5 mm vastag 2.5” HDD modelleket támogat csupán. 12,5 mm vastag HDD esetén (néhány új és nagy kapacitású modell) lehetetlen lesz az installálás. 7  mm-es merevlemez esetén ajánlatos valamivel rögzíteni a HDD-t. Egy apró OLED kijelző található az előlapi gombsor felett, ahol a jelszó mellett egyéb információk olvashatóak, mint például az USB kapcsolat sebessége (USB2, vagy USB3, 5 Gbit/másodperces sebességig), a merevlemez hőfoka, valamint az az időtartam amennyi ideig csatlakoztatva volt valamilyen eszközhöz, illetve az új jelszó bevitele és megerősítése.

 

Egyszerűen és biztonságosan védhető személyes adatok

 

- Szupergyors USB 3.0
- AES 256 bites titkosítás
- Az amerikai kormány által is elfogadott titkosítási algoritmus
- Operációs rendszertől független
- Valód idejű hardveres titkosítás
- ARM-alapú 32 bites vezérlő
- 4-8 számjegyes PIN (jelszó)
- Hatékony, minőségi OLED kijelző
- Mesterkulccsal vészhelyzeti adamentés
- Erős és ellenálló rozsdamentes design
- Kapacitív érintőkapcsoló
- Beépített rázkódásmentes párna a HDD védelmére
- Biztonságosan eltávolítható hardware, mount/unmount funkció
- Magas minőségű USB3.0 kábel, hordozótok mellékelve