Get Adobe Flash player

Valós visszajelzések!

Sokat lehet tanulni tőletek, ezért is kerestem annak idején ilyen céget (nem pedig olyat, akik leteszik és aztán "a tiéd".)

Rendben és gyorsan zajlott minden! A termék maximálisan megfelel a leírásoknak. Ajánlom mindenkinek! Köszönjük!! 

Kifogástalan, tökéletes kommunikáció és kapcsolattartás, maximális alkalmazkodóképesség és kiszolgálja a vevőt. Azt hiszem, ilyen egy igazi kereskedő! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek még. Köszönöm! 

Igazi profik. Remek a kommunikáció és minden fontos adatot azonnal közölnek, esélyt sem adva a hibának. Pontosan azt kaptam amit kértem és úgy ahogyan kértem. Remélem lesz még alkalmam üzletelni velük!

Kiváló eladók, csak ajánlani tudom! Minden rendben ment! együtmükődő, gyors, pontos partner. 

Minden a legnagyobb rendben ment, köszönöm a terméket és minden hasznos dolgot és információt!! 

Minden a legnagyobb rendben, a megbeszéltek szerint történt! Gyors, segítőkész, korrekt partner.

DSM Live Demo

 

 

dsm5 2

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős 

 Próbálja ki INGYEN!

 

A NAS operációs rendszer egyszerre rendkívül intuitív és erős

NIH logo 

seagatepartner

 

wdpartner

 

Skydigital Lockdock

PDFNyomtatásE-mail
A Lockdock egy platformfüggetlen, bármilyen USB1.0, USB2.0, vagy USB3.0 porttal rendelkező, háttértárat kezelő eszközhöz csatlakoztatható. Az eszközhöz 2,5"-es (laptop), vagy 3,5"-es normál méretű, bármilyen SATA/SATAII/SATAIII merevlemezt lehet csatlakoztatni.
1188_2_c_big
1188_3_c_big
1188_8_c_big
Leírás

Az asztali és a laptopok merevlemezeit fogadó dokkolók népszerűek mostanában, hiszen nagyfokú szabdságot biztosítanak a felhasználóknak abban, hogy merevlemezeinket a számítógépükhöz, vagy NAS-hoz, különböző médialejátszóhoz, vagy USB-s tévéhez csatlakoztathassák.

 

Azon felhasználók részére, akiknek a merevlemezen tárolt adatok biztonsága is fontos a Skydigital Lockdock hardveres titkosítást kínál. A Lockdock-al megformázott - -titkosított merevlemez csak a saját 4–8 számjegyű számkódja megadása után, csak a Lockdock-on keresztül csatlakoztatható bármely eszközünkhöz. Ha a Lockdock kihagyása nélkül próbálja bárki használni a lemezünket, azt üresnek fogja látni a számítógép. A Lockdock által használt AES 256-bites titkosítás jelenleg az egyetlen titkosítási algoritmus, amelyet az USA kormánya is elfogad, mint biztonságos, feltörhetetlen módszer.

 

Mivel hardveres titkosítást használ, így nincs szükség szoftverre, amely hosszú percek alatt kódolja le, majd kódolja ki a lemezen tárolt adatokat, hanem csak az általunk megadott kódot kell megjegyeznünk, és már használhatjuk is az egyébként titkos lemezünk állományait.

 

Amennyiben olyan fájlokkal dolgozunk, állítunk elő, amellyet senki mással sem szeretnénk megosztani (céges adatok, videófelvételek, munkánk adatai,  szoftverek, stb.), akkor az egyetlen, villámgyors megoldás a Lockdock használata.